Rólunk

Vállalkozásunkat 2019. évben alapítottuk azzal a céllal, hogy a magyarországi egészségügyi intézmények számára orvos-diagnosztikai eszközöket elérhető áron biztosítsunk.

A távol-keleti Wuxi Hisky Medical Technologies Co. Ltd. –el kizárólagos disztribútori szerződés kötöttünk. Ez a vállalat a hepatológiai vizsgálatokhoz ma már nélkülözhetetlen elasztográfiás diagnosztikai berendezéseket fejleszt.

Az iLivTouch FT100 típusú demó készüléküket azóta folyamatosan két budapesti referencia-központban használnak a szakorvosok. 

Üzletpolitikánknak megfelelően az általunk kínált eszközök árait megpróbáljuk a lehető legalacsonyabban tartani, a kiváló minőség és megbízhatóság mellett.

Jelenleg két fajta berendezés érhető el Magyarországon: az iLivTouch FT100 és FT1000, melyeket rövid határidővel tudunk szállítani. Az árak a szükséges oktatást és a 12 hónap garanciát tartalmazzák. A garanciaidőn belüli és túli javításokat vállalkozásunk intézi.

A készülékek CE, FDA és ISO minősítéssel rendelkeznek!

A berendezésekről részletes leírást az „Eszközeink” oldalon, felhasználási területükről szakmai ismertetőt pedig a „Tudományos háttér” oldalon találhatnak.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is üzleti partnerünkként üdvözölhetjük!